Dansk poker

Home / Dansk poker

Dansk poker – tag kontrol over din spilletrang

I modsætning til spilleautomater på nettet, hvor alt er tilfældigt kan du med online poker for alvor få kontrol over dit eget spil, og kun satse alt hvad du ejer på online poker spil, hvor du selv kan påvirke udfaldet. De danske poker sider tilbyder i dag danske pokerspillere at spille med om den helt store danske poker bonus, og hvem vil ikke være med til at lade de spændende kort være med til om ens fremtid bliver præget af overvældende rigdom, eller måske en god omgang dansk fattigdom. Jeg har i hvert fald haft utroligt mange gode stunder ved at spille både spillemaskiner online men især dansk poker.

Mit bedste råd: Stop aldrig med at spille

De fleste spaghettiwestern film har scener med cowboys, som der spiller poker mod hinanden, og typisk ender det både med anklager om snyd og måske en skudduel. Disse ting er ganske normale også inden for dansk live poker, selvom antallet af skudepisoder, som er direkte associeret med pokerspil på nettet heldigvis er dalende. Men anklagerne om snyd er faktisk bare en helt naturlig del af danske pokerturneringer. For faktum er at man ikke kan snyde i pokerspil på nettet, medmindre man selvfølgelig finder et kompliceret tællesystem til det. Men who are we kidding. Det er der vist ingen danske spillere der gør. En ting som jeg dog vil råde alle spillere til, det er at man sørger for at holde sit online poker spil ved lige, og det er der to grunde til. Først og fremmest for at undgå abstinenser og sekundært fordi at man ved at spille meget også bliver bedre til at spille, og derfor har større chancer for at vinde en god dansk poker bonus. Og hvem vil dog ikke gerne det?

Inddrag familien i online poker

Man hører tit ’eksperter på området’ advare om at pengespil på nettet kan splitte familien ad og at man risikerer at ’blive ruineret’. Mine erfaringer personligt er dog nærmere, at online poker spil kan være en god måde at knytte familien tættere sammen. For i stedet for at komme op og skændes om det, så bør man nærmere købe nogle flere computere så alle kan spille på samme tid. Og før man ved af det har man fået en fælles passion, og afhængighed af de sjove pokerspil på nettet. Man kan jo så også sidde og konkurrere lidt med hinanden om hvem der tør satse mest, og hvem der tør smide flest penge i rakes.

Tab og vind med samme pokersind

Man skal huske på, at poker og online casino spil generelt faktisk ikke altid handler om at vinde penge. Det handler mere om at være med og i lighed med den Pondus Cup man måske var til som barn, da man gik til fodbold, så er der også trøstepræmier til taberne på mange danske poker sider i form af tilbagebetalingsbonusser, hvor man får en procentdel af alle de penge man spiller for tilbage. Det er altså ikke løgn, hvad de siger om at de danske poker sider er de rene gaveboder.

Kontaktformular