Space Wars

Home / Space Wars
space wars

Space Wars

Tag med på en episk rejse ud i rummet og mød sjove rumvæsner med Space Wars! Spillet starter med en kort og virkelig flot intro, hvor du hurtigt møder de sjove aliens. Og som navnet nok afslører, handler dette spil om rummet, aliens og om at vinde krigen mod dem.
I dette sjove online casino spil, kan du vinde op til 400.000 mønter!

Indstillinger

Space Wars har 5 roterende hjul, 4 rækker og 40 faste gevinstlinjer.
Det at spillets gevinstlinjer er faste, betyder at du ikke selv kan bestemme, hvor mange du vil spille på. Alle 40 linjer, er derfor aktive, hele spillet igennem. Der er dog 2 andre indstillinger du kan justere på, så du selv kan beslutte, om du vil satse stort eller småt. Indsatsniveauet er en af de ting du kan indstille på. Her kan du vælge mellem 10 niveauer og jo højere du sætter niveauet, jo mere satser du. Møntværdien kan du også justere på, hvilket betyder at du kan vælge hvor meget 1 mønt i spillet, skal være værd i rigtige penge. Her kan du vælge mellem 6 værdier. Igen, jo højere du sætter denne indstilling, jo mere satser du pr. spin. MEN jo mere du satser i alt, jo større bliver dine gevinster også!

Når du har justeret på indsatsen, kan du sætte spillet på autoplay. Dette spil kan sættes på autoplay i op til hele 1.000 spins – så du kan bare læne dig tilbage og nyde spillet og grafikken. Du kan naturligvis stoppe autoplay lige præcis når du vil.

Trykker du på knappen hvor der står ”max bet”, sætter du hjulene i gang med at spinne, med den højest mulige indsats.

Symboler og Re-spins

Alle symboler i Space Wars, inklusive wild-symbolet, kan forekomme lige efter hinanden på hjulene. Det betyder, at det samme symbol, sagtens kan forekomme på samme hjul, flere gange. Dette gælder både i hovedspillet og under re-spins. Herved kan ens symboler danne hele blokke og dermed give dig flere gevinster.

Space Wars indeholder ikke ligegyldige symboler, som f.eks. de højeste spillekort. Det indeholder kun symboler med aliens, eksotiske sten og wilds, hvilket gør spillet endnu mere tillokkende.

Det store lilla monster, er det symbol som giver den mindste gevinst. Den giver 10 mønter ved 3 på række og 125 mønter ved 5 på række. Herefter følger det blå rumvæsen, med de kæmpe store læber. Det giver også 10 mønter, ved 3 på række og ved 5 giver det 150. Det grønne væsen, med det store smil giver 175 mønter, ved 5 på række og det lille insekt-lignende væsen giver 200 mønter, når du rammer 5. Den orange blæksprutte-kaptajn giver 400 mønter ved 5 på række. Symbolet med den farvestrålende, rødlige sten, er det symbol, som giver den bedste gevinst, det giver nemlig 1.000 mønter, ved 5 på række.

Space Wars har også wilds. På symbolet står der blot “wild”, så det er svært at overse. Symbolet kan forekomme på hjul 2 og 4 og kan erstatte alle andre symboler.

Det sjoveste ved dette spil, er den re-spin feature som aktiveres, når du vinder. Når du rammer en vinderkombination på en gevinstlinje, bliver det symbol som du har vundet med, zappet op i beholderen til højre. Her bliver det monster eller symbol klonet, så der kommer mange flere og så bliver de spredt ud på hjulene. Her får du så et gratis ekstra spin, som giver dig rigtig gode muligheder, for at vinde ekstra gevinster.

Visuelle features

Hvis du er på udkig efter en flot, underholdende og gennemført slotmaskine, har du fundet den helt rigtige. Spillet er udviklet af Net Entertainment, som er kendt for at udvikle branchens flotteste spil, rent grafisk og indholdsmæssigt.

Spillepladens baggrund finder sted, langt ude i rummet. Der er mørke farver, med en snert af lilla og en kæmpe planet og meteorer som flyver frit. Det er generelt bare rigtig flot lavet.

Symbolerne er også udformet med flotte detaljer og når de er en del af en vinderkombination, bevæger de sig. Derudover sendes der et lyn gennem symbolerne, som er en del af vinderkombinationerne, så man kan se hvor man har vundet.

Når re-spins aktiveres, startes der et sjovt lille indslag, hvor rumvæsnet zappes op i beholderen og bliver klonet. Herefter bliver de spredt ud over spillepladen og forhåbentlig giver dig ekstra gevinst! Dette indslag er både rigtig flot lavet og bidrager, til den overordnede underholdningsværdi.

Spillets lyde er både hyggelige og helt i tråd med temaet. Det er lyde som man virkelig forbinder med det ydre rum og de er ikke irriterende, som lyde til disse spil, har en tendens til at være.

Konklusion

Space Wars tager dig med på episk rejse ud i rummet, hvor du møder søde og sjove rumvæsner og har muligheden for at vinde 400.000 mønter. Det hele starter med en lille intro, hvor du kort møder de forskellige aliens.

Spillet har 5 hul, 4 rækker og 40 faste gevinstlinjer. Derfor kan du ikke indstille på antallet af aktive gevinstlinjer. Du kan dog selv bestemme indsatsniveauet og møntværdien. Herved kan du selv beslutte, om du vil satse stort eller småt. Jo mere du satser i alt, jo større bliver dine gevinster også. Du kan desuden sætte spillet på autoplay i op til 1.000 spins og du kan stoppe lige når du vil.

Alle symbolerne kan forekomme lige efter hinanden på det samme hjul. Det betyder, at ens symboler kan danne store blokke og dermed give dig gode gevinster.

Space Wars indeholder en masse sjove symboler med aliens, eksotiske sten og wilds på. Det store lilla monster, er det symbol som giver den mindste gevinst. Herefter følger det blå rumvæsen, med de kæmpe store læber og så det grønne væsen, med det store smil giver. Dernæst kommer det lille insekt-lignende væsen og den orange blæksprutte-kaptajn. Symbolet med den rødlige sten, giver den højeste gevinst, som er 1.000 mønter, ved 5 på række.

Space Wars har også wilds, som kan forekomme på hjul 2 og 4 og det kan erstatte alle andre symboler. Spillets underholdende re-spin feature aktiveres, hver gang du vinder. Når du rammer en vinderkombination, bliver symbolet, zappet op i glasbeholderen, hvor det bliver klonet og spredt ud på hjulene. Herefter følger det gratis ekstra spin, som giver dig gode chancer, for at vinde flere gevinster.

Er du i humør til at spille på en flot og underholdende slotmaskine, skal du bare trykke spin på Space Wars. Spillet er udviklet af Net Entertainment, som har et rygte for at udvikle de bedste og flotteste spil og Space Wars lever i den grad op til rygtet. Baggrunden er prydet af mørke farver, med en snert af lilla og en kæmpe planet og meteorer som flyver rundt. Symbolerne er også designet med flotte detaljer og når de er en del af en vinderkombination, bevæger de sig og lyn går igennem dem. Når re-spins aktiveres, starter der et sjovt lille indslag, som både er flot lavet og så bidrager det virkelig, til den overordnede underholdningsværdi. Underholdningsværdien øges også af spillets lyde, som både er hyggelige og helt i tråd med temaet.

Så er du er vild med sjove rumvæsner og underholdende slotmaskiner, kan dette spil varmt anbefales.

Kontaktformular